Vaccinaties

KLM Travel Clinic

Voor informatie, een vaccinatie of een persoonlijk reizigersadvies kunt u bij de KLM Travel Clinic zonder afspraak binnenlopen bij één van onze vestigingen. Wanneer u maar wilt. Ga naar de website van de KLM Travel Clinic. Klik hier.

Mocht u medicijnen gebruiken het is raadzaam om een medisch paspoort aan te vragen bij uw apotheek c.q. huisarts om problemen tijdens uw reis te voorkomen. Voor hartpatiënten: neem (indien mogelijk) het laatst gemaakte ECG mee.

Thuisvaccinatie

Tijdens een vakantie kunt u ook ziek worden. We hopen dat dit niet gebeurt. Het is daarom erg belangrijk om u goed voor te laten lichten over de gezondheidsriciso’s van uw reisbestemming en eventueel benodigde reisvaccinaties.

Wij werken samen met Thuisvaccinatie.nl. De Thuisvaccinatie is de landelijke aanbieder van reisvaccinaties aan huis. Hun erkende artsen staan overdag, maar ook ‘s avonds en in het weekend paraat, dit is uitermate handig voor werkende mensen en gezinnen met kinderen. Aanmelden gaat gemakkelijk via onderstaande link.

Na de aanmelding stuurt thuisvaccinatie.nl u een medische vragenlijst. Nadat deze vragenlijst is ingevuld, gaan zij bekijken of er vaccinaties nodig zijn. Als u ingeënt moet worden, dan nemen zij contact op om een afspraak te maken bij u thuis.

Het mooie is dat de kosten vergelijkbaar zijn met de GGD’s en worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Ga naar de website: thuisvaccinatie.