Visa/ Paspoort

Visa

Voor een groot aantal landen in de wereld is een visum verplicht. Kijkt u alstublieft na of het land dat u bezoekt een visumverplichtend land is. Gaat u dan naar de website van cibt.

Let op ! Houd u er rekening mee dat u hiervoor zelf verantwoordelijk bent.

Paspoort

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort. Kinderen moeten over een eigen paspoort beschikken en mogen niet meer bijgeschreven worden in het paspoort van één van de ouders. Het paspoort moet, na terugkomst, nog 6 maanden geldig zijn. Wij verwijzen u graag naar de website van paspoortinformatie.